Φωκαίας 5, Αιγάλεω

Κολπική Αναζωογόνηση με PRP

Κολπική Αναζωογόνηση με PRP

Η θεραπεία PRP είναι σχετικά απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί σε μία μόνο συνεδρία.

  1. Συλλέγουμε το PRP τραβώντας μια μικρή ποσότητα από το αίμα σας
  2. Tο τοποθετoύμε το σε μια συσκευή εγκεκριμένη από τον FDA
  3. Το τοποθετούμε το σε φυγόκεντρο περιστρέφοντάς το μέχρι να διαχωριστούν τα αιμοπετάλια από το αίμα.

Στη συνέχεια, το PRP εγχέεται στις περιοχές θεραπείας για να ξεκινήσει η αναγέννηση και η αναζωογόνηση της λειτουργίας τόσο του κόλπου όσο και της κλειτορίδας.

Τα οφέλη για τη σεξουαλική αναζωογόνηση prp μπορεί να περιλαμβάνουν:

Η κολπική αναζωογόνηση με prp είναι μια αναγεννητική θεραπεία, που σημαίνει ότι τα οφέλη είναι σωρευτικά με την πάροδο του χρόνου. Σε κάθε θεραπεία λαμβάνεται μια μικρή ποσότητα αίματος και στη συνέχεια να τοποθετείται σε φυγόκεντρο. Αυτή η διαδικασία απελευθερώνει φυσικούς αυξητικούς παράγοντες στα αιμοπετάλια του αίματος. Το επεξεργασμένο αίμα εγχέεται πίσω για να αυξήσει τη ροή του αίματος και την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Αυπό αυτά που θα παρατηρήσετε σχεδόν αμέσως είναι βελτιωμένους οργασμούς! Καθώς το σώμα σας αρχίζει να αναγεννά το δικό του κολλαγόνο, θα παρατηρήσετε βελτιωμένη κολπική και σεξουαλική λειτουργία και βελτιωμένη εμφάνιση του κόλπου. Με το PRP, τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν έως και ένα χρόνο, αλλά συστήνουμε έντονα την επανάληψη της διαδικασίας μετά από τέσσερις μήνες για να διατηρηθούν τα πλήρη αποτελέσματα.

Προ-θεραπεία

  • Τουλάχιστον 72 ώρες πριν από τη θεραπεία, διακόψτε οποιαδήποτε συμπληρώματα ή συνταγές για τη βελτίωση της γυναικείας σεξουαλικής θεραπείας.
  • Τα αραιωτικά αίματος, συμπεριλαμβανομένου του αλκοόλ, αυξάνουν τις πιθανότητες για μώλωπες, επομένως συνιστάται να τα αποφεύγετε για τουλάχιστον 24 ώρες πριν από τη θεραπεία. Εάν είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς σε μώλωπες, ίσως είναι συνετό να περιμένετε μερικές μέρες για να δώσετε στο δέρμα σας περισσότερο χρόνο επούλωσης.
  • Διακόψτε ουσίες όπως βιταμίνη Ε, Α, Ginko, σκόρδο, λινάρι και απαραίτητα λιπαρά οξέα τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από τη θεραπεία.

Μετά τη θεραπεία

Μετά την ένεση στα γεννητικά όργανα, ξεπλύνετε όλη τη λιδοκαΐνη που χρησιμοποιήθηκε στη διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΜΕ PRP

prosfores-prp-gynaikeiou-kolpou-woman-and-childs-care

Explore more to our blog