Φωκαίας 5, Αιγάλεω

Υπηρεσίες
Αγγειοχειρουργικής

Αρχική > Υπηρεσίες > Υπηρεσίες Αγγειοχειρουργικής

Λίστα Υπηρεσιέων

Σχετικά με τις Υπηρεσίες Αγγειοχειρουργικής

Η Αγγειοχειρουργική σήμερα περιλαμβάνει επεμβατικές πράξεις (ανοικτές χειρουργικές και ενδαγγειακές) επιπρόσθετα με τη μείωση των παραγόντων κινδύνου και τη συντηρητική θεραπεία.

Είναι εξίσου σημαντική η εκπαίδευση του αγγειοχειρουργού σε κλινικές διαγνωστικές μεθόδους, στη μη χειρουργική θεραπεία και στη λήψη αποφάσεων, όσο είναι και η εκπαίδευσή του στο τεχνικό μέρος των επεμβάσεων.

Ομοίως, είναι ζωτικής σημασίας, ο αγγειοχειρουργός πάντοτε να συνιστά τη θεραπεία που είναι άριστη για το συγκεκριμένο ασθενή και όχι να συνιστά μόνο ό,τι ο ίδιος είναι ικανός να πράξει ή ό,τι προτιμά ο ίδιος για άλλους λόγους, π.χ. οικονομικούς.

Εξιδικευμένοι Ιατροί:

Σιαφάκας
Αθανάσιος

Αγγειοχειρουργός

Καλέστε μας και κλείστε ραντεβού!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Αγγειοχειρουργός Αθανάσιος Σιαφάκας είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Πτυχιούχος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στην Αγγειοχειρουργική στο ΠΓΝΑ “Γ.Γεννηματάς” Αθηνών .

Εξειδικεύτηκε στη σύγχρονη αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων  καθώς και στους Αγγειακούς Υπερήχους στο Νοσοκομείο St. Antonius στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Διατέλεσε για σειρά ετών Επιμελητής Αγγειοχειρουργικής στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Είναι ο επίσημος εκπαιδευτής σκληροθεραπείας για το Νο1 φάρμακο Παγκοσμίως και συμμετέχει  σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια ως εκπαιδευτής στις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης των φλεβικών παθήσεων. Τα τελευταία 10 χρόνια είναι συνεργάτης της Κλινικής ΡΕΑ έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία στην παρακολούθηση/ αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων στην εγκυμοσύνη. 

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

– Αντιμετώπιση ευρυαγγειών/κιρσών/φλεβίτη με σκληροθεραπεία (τόσο σε υγρή μορφή όσο και με αφρό)

– Υπερηχογραφικά καθοδηγούμενη σκληροθεραπεία με αφρό για αντιμετώπιση κιρσών

– Αντιμετώπιση κιρσών με ενδοφλεβικές, ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους ( LASER , Ραδιοσυχνότητες, Κόλλα, Μικροκύματα κτλ)

– Αντιμετώπιση Φλεβικών θρομβώσεων.

– Αντιμετώπιση Συνδρόμου Πυελικής Συμφόρησης – Κιρσών πυέλου / γεννητικών οργάνων